• MEZUNİYET TÖRENİ KENDİ KAMPÜSÜMÜZDE GERÇEKLEŞTİ

    Medipol Üniversitesi ilk kez kendi kampüsünde Mezuniyet Törenine ev sahipliği yaptı. 4.500 öğrencinin mezun olduğu bu yılki törenler, iki güne yayıldı. Mezuniyet Töreninin ilk gününde Hukuk, Eczacılık, Diş Hekimliği, Tıp ...
  • MEZUNİYET YEMEĞİMİZ SAİT HALİM PAŞA YALISI’NDA YAPILDI

    Dördüncü mezunlarımız ile düzenlediğimiz Mezuniyet Yemeği bu yıl Sait Halim Paşa Yalısı’nın harika manzarası ve görkemli atmosferinde gerçekleşti. Yrd. Doç. Dr. Havvanur Yoldaş ve 3. sınıf öğrencilerimizden Mustafa Ali Karataş’ın ...
  • HARVARD ÜNİVERSİTESİNDEN BİR KONUK – DR. FURKAN BURAK

    Harvard Üniversitesinde ‘postdoctoralfellow’ unvanına sahip en genç araştırmacı olan Dr. Mehmet Furkan Burak, bölümümüz öğrencileri ve öğretim elemanlarına “Harward’da çalışmak çok mu zor? Yurtdışı staj ve araştırma olanakları” başlıklı bir ...
  • ŞİŞLİ DOWN CAFE ZİYARETİ

    Yaşları 18-35 arasında değişen 25 downsendromlu gencin dönüşümlü olarak çalıştığı “Şişli Down Kafe”, Bölümümüzden 20 öğrenci ve 3 öğretim elemanı tarafından ziyaret edildi. Ailelerinin yaptıkları ikramların eşliğinde sohbetler edildi. Yakın ...
  • BAHAR KERMESİ

    Bölümümüz öğrencilerinin her yıl düzenlediği Bahar Kermesi, bu yıl Çocuk Sağlığı Derneği yararına gerçekleştirildi. Güney Kampüs B1 katında gerçekleşen etkinliğe öğrencilerimizin gösterdiği ilgi, çaba, heyecan ve emek görülmeye değerdi. Bazıları ...
  • BİRİNCİ SINIFLAR İÇİN TANIŞMA ÇAYI 2017

    Bölümümüz, 6. kez “Geleneksel Tanışma Çayında” bir araya geldi. Oldukça organize ve eğlenceli bir etkinlik şeklinde düzenlenen çaya, öğretim üyeleri ve elemanları da dahilolmak üzere yaklaşık 300 kişi katıldı. Her ...
  • ÇOCUKLAR VE ANNE/BABALAR İÇİN SÖMESTR ETKİNLİĞİ

    Bölümümüz, sömestr tatiline giren çocuklar için tatlı bir sürpriz gerçekleştirdi. Besin Hazırlama ve Pişirme Laboratuvarımızda, Medipol çalışanlarının yaşları 7-12 arasında değişen çocukları ile anne-babaları için bir atölye çalışması düzenlendi. “Ezogelin ...
  • BALPARMAK FİRMASI ÇEKMEKÖY TESİSLERİNE GEZİ (6 Ocak)

    Balparmak markasının Çekmeköy’de bulunan üretim ve AR-GE tesislerine düzenlenen geziye, kendi Bölümümüz veÜniversitemizin Unkapanı Yerleşkesi’ndeki kardeş Yüksekokulumuzdan olmak üzere toplam 220 öğrenci ile öğretim elemanları katıldı. Firmanın akademik danışmanıYeditepe Üniversitesi ...
  • NEWLİFE İLE BESİN DESTEKLERİ, MURAT OVALI ile İLETİŞİM ...

    Yaklaşık 180 öğrenci ve bölüm öğretim elemanlarının katılımı ile yapılan etkinlik, Newlife Firması’ndan Dr. Ecz. Başak ORAL’ın Besin Destekleri konuşması ile başladı. Omega-3 yağ asitleri ve D vitamininin sağlık üzerine ...
  • UZ. DYT. CENK ÖZYILMAZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

    Sporcu Beslenmesi alanındaki çalışmalarıyla tanınan Uz. Dyt. Cenk Özyılmaz, bölümümüz öğrencileriyle bir araya geldi. Tüm sınıflardan yoğun ilgi ve katılımın olduğu söyleşide, Özyılmaz, bu alana nasıl ilgi duyduğunu, çalışmaya nasıl ...
  • KENDİ KURUMUMUZDAN UZ. DİYETİSYEN SANEM AVCI’YI KONUK ETTİK

    Mesleki Oryantasyon dersi kapsamında, deneyimlerini paylaşmak üzere farklı alanlarda çalışan meslektaşlarımızı ağırladık. Mega Medipol Hastaneler Kompleksi Uzman Diyetisyeni Sanem AVCI,klinik ve poliklinik deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşarak keyifli ve neşeli bir söyleşi ...
  • DURU BULGUR İLE BULGUR EĞİTİMİ

    Besin Kimyası I dersi kapsamında, yaklaşık 170 öğrenci ile 22 Aralık 2016 tarihinde Duru Bulgur Firması’nı Güney Kampüste ağırladık. Duru Bulgur Firması’nın Pazarlama Müdürü Ayşe Sarımehmet, firmanın kuruluşundan bugüne izlediği ...
  • MESLEKTAŞIMIZ AYÇA KAYADİBİ DOKUR’U AĞIRLADIK

    Metabolik Cerrahi alanında çalışan Diyetisyen Ayça Kayadibi Dokur, Mesleki Oryantasyon dersinde1. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Bir diyetisyen olarak,yer aldığı ekipteki görevlerini anlatan Dokur, azmin ve fark yaratmanın kişiyi başarıya taşıdığını belirtti. ...
Proudly powered by JordacheWD