Medipol Üniversitesi ilk kez kendi kampüsünde Mezuniyet Törenine ev sahipliği yaptı. 4.500 öğrencinin mezun olduğu bu yılki törenler, iki güne yayıldı. Mezuniyet Töreninin ilk gününde Hukuk, Eczacılık, Diş Hekimliği, Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, ikinci gün ise Yüksekokul öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Diplomalarını alan öğrenciler, hocaları eşliğinde meslek yeminlerini etti. Bando XL Grubunun performansıyla sahneye çıkan öğrencilerin, törenin sonunda keplerini havaya fırlatmaları görülmeye değerdi. Tören bitmişti. Ancak öğrenciler ve ailelerin fotoğraf çekmeden Medipol’üterketmeye niyetleri yoktu. Mezuniyet Töreni için hazırlanan Kavacık Güney Kampüsü’nün hemen her noktasında, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.