Metabolik Cerrahi alanında çalışan Diyetisyen Ayça Kayadibi Dokur, Mesleki Oryantasyon dersinde1. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Bir diyetisyen olarak,yer aldığı ekipteki görevlerini anlatan Dokur, azmin ve fark yaratmanın kişiyi başarıya taşıdığını belirtti. Son yıllarda Tip 2 Diyabetin tedavisinde kullanılan Metabolik Cerrahi yönteminin başarılı olduğunu ve bu alanda diyetisyenin olmazsa olmaz olduğunu ifade etti. Hastaların yaşam kalitesini yükseltmek için diyetisyenlik mesleğinin çok kıymetli olduğunu ve bu yeni alanda sürekli öğrenmeye odaklı yetişmiş diyetisyenlere ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.İş hayatına ilişkin deneyim ve izlenimleri öğrencilerimizle paylaşan meslektaşımız, çalıştığı alan itibariyle öğrencilerimizin ilgi odağı oldu. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Dokur’a programın sonunda plaket takdim edildi.