Balparmak markasının Çekmeköy’de bulunan üretim ve AR-GE tesislerine düzenlenen geziye, kendi Bölümümüz veÜniversitemizin Unkapanı Yerleşkesi’ndeki kardeş Yüksekokulumuzdan olmak üzere toplam 220 öğrenci ile öğretim elemanları katıldı. Firmanın akademik danışmanıYeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem YEŞİLADA tarafından Apiterapi konulu bir seminer verildi. Yeşilada konferansta balın yanısıra polen, arı sütü, propolis gibi diğer arı ürünlerinden ve sağlık üzerine yararlı etkilerinden bahsetti. Daha sonra öğrenciler 40-50 kişilik gruplar halinde analiz laboratuarları alanına alındı. Burada bal analizine ilişkin bilgilendirme ile kısa bir soru-cevap oturumu yapıldı. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.